Barion Pixel
Üdvözöljük webáruházunkban! Hívjon minket bizalommal a +36 20 521 7477-es számon – Kellemes vásárlást kívánunk!

ADELIG okostükör Bluetooth hangszóróval 100X60cm-350Watt

107.000 Ft

Folyamatosan páramentes tükör és kiegészítő fűtés egyben. A BVF Adelig okostükör fűtési teljesítménye akár 4-5-ször nagyobb egy hagyományos páramentesítő fóliánál, így a fürdőszobai használatkor jelentősen javítja a komfortérzetet is. Az energiatakarékos LED világítás, okos funkciók, hangszóró és fűtés funkciók egymástól függetlenül is kapcsolhatóak. Ha csak világításra vagy csak fűtésre van szükség, egy gombnyomással aktív helyzetbe állítható a kívánt funkció.


BVF Adelig okostükör páramentesítő funkcióval

Páramentesítés




BVF Adelig tükör LED világítással

LED világítás




BVF ADELIG okostükör beépített hangszóróval

Bluetooth hangszórók




BVF Adelig okostükör, időjárás előrejelzéssel

Okos funkciók



EGYEDI DESIGN ÉS EXKLUZÍV MEGJELENÉS MINDEN FÜRDŐSZOBÁBAN



A keret nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy a legtöbb burkolattal harmonizáljon, míg a világítás hasznos és egyedi megjelenést biztosít. A BVF Adelig okostükör kezelése egyszerű, mindössze a főgomb megnyomásával elérhető az összes funkció. Kiegészítő funkciók, mint például az alvó üzemmód beállításai az&nbsp Android vagy iOS alkalmazásban&nbsp kezelhetőek grafikus felületen.




BVF Adelig smart mirror - wifi okostükör

BVF Adelig smart mirror - wifi okostükör

230V

Szabvány hálózati feszültség



2 ÉV GARANCIA

Gyártói és hivatalos magyar jótállás



1,6m

Gyárilag szerelt bekötő vezeték villásdugóval



60mp

Felfűtési idő



OKOSTÜK&Ouml R EGY ÉRINTÉSSEL



A BVF Adelig okostükör a páramentesítésen felül kiegészítő fűtésként is alkalmazható, hiszen a klasszikus páramentesítő fóliáknál 4-5-ször nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, felületi hőmérséklete elérheti akár a 70&deg C-ot is. Egy érintéssel csak a LED világítás kapcsolása történik. Ha hosszan nyomjuk az érintőgombot, úgy a világítás mellett már a fűtés funkció is aktív. A dupla kattintással ki- és bekapcsolhatjuk az okospanelt, mely a háttérben aktív marad, így minden adat leolvasható a telefonos alkalmazásban. A BVF kiváló minőségű termékei 2 év gyártói és hivatalos magyar garanciával elérhetőek üzletünkben vagy díjmentes kiszállítással 2 munkanapon belül.


Kategóriák: ,
Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.
Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, az Adatvédelmi Szabályzatunknak megfelelően. View more
Accept