Barion Pixel
Üdvözöljük webáruházunkban! Hívjon minket bizalommal a +36 20 521 7477-es számon – Kellemes vásárlást kívánunk!

beépíthető fűtőszőnyeg 150 watt/m²

13.000 Ft

Járólap, greslap, csempe&nbsp és egyéb ragasztott burkolatok fűtésére optimalizált elektromos fűtőszőnyeg. Alkalmas közvetlen a csemperagasztóba történő beágyazásra,&nbsp nem okoz padlószint emelkedést. A fűtőkábel keresztmetszete 3,8mm, így elfér a csemperagasztóban.&nbsp Aljzatkiegyenlítő rétegbe ágyazva&nbsp alkalmazható padlószőnyeg, műgyanta, pvc, vinyl, és egyéb ragasztott burkolatok fűtésre is.


MAPEI ajánlás BVF padlófűtésekhez

A BVF H-MAT továbbfejlesztett fűtőeleme két darab nano-technológiás fűtőszálat tartalmaz melyek keresztmetszete mindössze 0,5 mm. A fűtőszálak élettartalma a kéteres kialakításnak köszönhetően hosszabb, mint a hagyományos fűtőkábeleké, kivitelezése gyorsabb és egyszerűbb az egy oldalon történő csatlakoztatásnak köszönhetően.



Akár új építés, akár csak egy burkolat csere alkalmával könnyedén kivitelezhető.



Kivitelezési videók


BVF H-MAT fűtőszőnyeg telepítése videó

FŰTŐSZŐNYEGEK LERAKÁSA JÁRÓLAP ÉS VINYL PADLÓ ALÁ




BVF H-MAT fűtőszőnyeg telepítése, komfort fűtés kialakítása videó

KIEGÉSZÍTŐ PADLÓFŰTÉS KIVITELEZÉSE



Modern otthonok elektromos padlófűtéssel



A BVF H-MAT termékcsalád alkalmazásával a padlófűtés kialakítása minden eddiginél egyszerűbb és gyorsabb. Teljes értékű, kiegészítő és komfort fűtés kialakítására alkalmas padlófűtési rendszerünk nem igényel speciális előkészületeket sem a burkolatok elhelyezése, sem az elektromos hálózat kiépítése során.



Az&nbsp elektromos fűtőszőnyegek&nbsp a hagyományos padlófűtésekkel ellentétben&nbsp nem az aljzatbeton rétegbe kerülnek beágyazása, hanem a csemperagasztóba, így jelentősen lerövidül a felfűtéshez szükséges idő, elkerülhető a beton tömegéből adódó túlfűtés.


BVF H-MAT fűtőszőnyegek padlófűtéshez

Fűtőszőnyeg kivitelezése



A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyeg vastagsága mindössze 3,8mm így a hagyományos fűtőkábelekkel ellentétben&nbsp padlószint emelkedés nélkül&nbsp teszi lehetővé&nbsp önálló és komfort padlófűtések kialakítását hiszen a csemperagasztót vagy aljzatkiegyenlítőt is legalább ekkora vastagságban kell bedolgozni.


BVF H-MAT fűtőszőnyeg telepítése

1. Fogadó aljzat pormentesítése




BVF H-MAT fűtőszőnyeg telepítése

2. &Ouml ntapadó fűtőszőnyeg fektetése




BVF H-MAT fűtőszőnyeg telepítése

3. Duplaszenzoros termosztát bekötése




BVF H-MAT beépíthető fűtőszőnyeg 150 watt/m²

4. Burkolás flexibilis ragasztóval






Készre szerelt elektromos fűtőszőnyegek 1-12m2-ig. Fektetés után a fűtőszőnyeges padlófűtési rendszer azonnal üzembe helyezhető, 2,5 méteres gyárilag szerelt bekötő kábelének segítségével közvetlenül a termosztátba köthető. A Twin-conductor technológiának köszönhetően&nbsp csak egy oldalon szükséges a csatlakoztatás.



Akár új építés akár csak egy burkolat csere alkalmával könnyedén kivitelezhető.&nbsp Fürdőszobák esetében&nbsp a valós hőigénytől függetlenül&nbsp a nagyobb teljesítményű (150W/m2) fűtőszőnyegeket javasoljuk&nbsp a gyors és dinamikus felfűtés érdekében.



Tapadóhíd alkalmazásával akár meglévő burkolaton is kialakítható.


Vágja el a háló a beforduláshoz

Vágja el a hálót a beforduláshoz




H-MAT 180°-os befordulás

180&deg -os fordulás




H-MAT 90°-os fordulás

90&deg -os fordulás




H-MAT alternatív 90°-os fordulás

Alternatív 90&deg -os fordulás


Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.
Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, az Adatvédelmi Szabályzatunknak megfelelően. View more
Accept